Tapet-inspiration i kreativa kombinationer

Tapeter

Ibland är det svårt att veta hur man vill ha det. Inför att tapetsera rum ska färger kombineras, många alternativ provas och mycket tid ska ägnas åt att nå det bästa resultatet. Då kan det vara skönt att först få inspireras av stilfulla kombinationer i tapeternas sfär.

Att välja hur lägenheten, villan, vinter- eller sommarstugan ska se ut är inte bara ett enkelt val – en känsla ska upplevas och det ska kännas som ett hem. Att kombinera färger och mönster ihop med möbler och inredning är därför ofta ett viktigt delmoment inför att välja tapeter, traditionella eller Quick Up:s. I det behövs kreativ inspiration och i olika teman.

Tapet-inspiration och egen tapetsering

Med slitstarka kvalitetstapeter och skandinavisk design hjälper Duro dig att hitta din tapet genom bildinspiration och en ”Tapetsera ett rum”-funktion på webben. – Duro kan tapeter och vet med sin långa erfarenhet i branschen och tillverkning från skiss till rulle vad som behövs.

Med inspiration i olika kreativa kombinationer av teman, färger, mönster och möbler kan du få hjälp att välja din tapet. På Duro:s inspirations-vägg på webben hittar du bilder på olika rum med en mängd olika tapeter och med influenser från svenska konstnärer.

Du kan också prova att tapetsera ditt rum hemifrån med ”Tapetsera ett rum”-funktionen för att se vad som passar bäst. Med funktionen väljer du rum; sovrummet, köket, hallen, vardagsrummet – det som står på agendan att tapetsera. Därefter finns val av modernt, blommigt, klassiskt, enfärgat och andra teman, för att sedan göra valet av tapet att applicera på din vägg. – På så sätt får du en bra bild av hur det kan se ut innan du börjar hämta hem tapet-kollektionerna du vill titta närmare på.

Tapet
Bilden är hämtad från durosweden.se.

För Duro är det lika viktigt med service som tillverkning av tapeter av hög kvalitet. I fabrikslokaler från 1800-talet tillverkar Duro sitt breda sortiment av slitstarka kvalitets- och miljöanpassade tapeter i skandinavisk design, som återfinns hos över 700 välsorterade butiker i Sverige.

Besök Duro för att hitta din återförsäljare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *