Vimplar – en växande inredningstrend i barnrummet

Är du inredningsintresserad och brukar läsa magasin, bloggar eller se inredningsprogram på tv är du förmodligen en av dem som har uppmärksammat att en av de hetaste inredningstrenderna just nu är vimplar.

Vimplar för tankarna till barndomen för många av oss, men varför är svårt att sätta finger på. Kanske för att de har en viss harmonisk inverkan som samtidigt tillför en speciell lekfullhet till barnrummet. Något som med andra inredningsdetaljer inte är lika enkelt.

Att de dessutom finns i en massor av olika färger och former gör att möjligheterna att inreda ett rum med unik touch bara blir fler.

Stilfull inredning av kvalité

Vid införskaffning av vimplar finns det vissa aspekter som är bra att ta hänsyn till. Se först och främst till att mäta den totala längden, så att du kan snabbt kan sätta den där du vill utan att linan med vimplar blir för kort. En bra tumregel är att hellre beställa en för lång lina med vimplar, än en för kort.

Ett andra steg är att undersöka material och kvalité på de vimplar du spanat in. Vimplar som snabbt kroknar eller förlorar sin form är en mindre bra investering som inte heller är direkt långsiktig.

Idag finns det massor av tvättbara vimplar, vilket av många anledningar är ett bättre alternativ än de i plast som varken är lika vackra eller personliga. För tygvimplar är ju faktiskt möjliga att använda även utomhus då de går att tvätta efter behov.

Babylove.se är en e-shop med kärlek för barnen som vuxit snabbt under sedan starten 2015. De samarbetar med välkända skandinaviska och europeiska varumärken där skandinavisk design sätter prägel på deras sortiment.

Vi har ställt tre snabba frågor om utbudet av vimplar hos Babylove.se och dess popularitet till Sylwia Harvey som är ägare av företaget.

Varför är vimplar så populära?

– Därför det är en relativ enkel inredningsdetalj som kräver lite arbete men ger mycket karaktär till rummet. Det en mycket prisvärd produkt som dessutom är tidlös.

Vilka material är vimplarna gjorda i?

– 100 % bomull eller i linne, vilket är en mer exklusiv serie från vår samarbetspartner NG Baby.

Hur stort vimpelsortiment har Babylove.se?

– Vi har 21 olika varianter. Ett relativt spritt sortiment!

Besök www.babylove.se för att läsa mer och ta del av deras utbud av vimplar.

 

 

Källa: http://babylove.se/blogg/vimplar

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *