Upplevelser för två – en uppskattad present

Satsa på att ge bort en upplevelse i present nästa gång du ska köpa en gåva till någon. Det är en present som är minst lika rolig att ge bort som att få, och du kan dessutom vara säker på att personen inte redan har en likadan gåva, vilket kan vara lätt hänt när det kommer till materiella presenter.

På Joycard finns det massor av olika aktiviteter och upplevelser för två att ge bort, och det stora utbudet har något för alla – vare sig du vill ge bort något lugnt och stilla eller någonting mer adrenalinfyllt. Kanske blir det du som har turen att få följa med på upplevelsen?

Fördelen med upplevelsepresenter

När du ger bort en upplevelse i present bidrar du till att ge mottagaren fina minnen för livet, och kanske ett unikt tillfälle att testa på någonting som han eller hon aldrig annars hade fått uppleva. På Joycard finns möjligheten att testa på upplevelser som spökvandring, köra racerbil eller gå på en fotbollsmatch.

Personen som mottager gåvan får själv vara med och välja bland de olika arrangörerna, och tack vare det blir presenten ännu mer träffsäker. Det stora utbudet har något för såväl gamla som unga, och för både män och kvinnor.

Det är lätt att fantasin tryter när det är dags att köpa presenter inför till exempel födelsedagar eller julafton. En upplevelse för två är en garanterat uppskattad present som du kan vara säker på kommer till användning – och delad glädje är dubbel glädje.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *