Att sälja ett bohag

Att ta hand om ett dödsbo blir en oundviklig process när en anhörig går bort. Det är för många en ganska jobbig sak att ta itu med, såväl när det kommer till det känslomässiga som det rent praktiska då det är mycket som ska tas om hand.

Idag finns det flera företag vars affärsidé går ut på att köpa dödsbon och ta hand om allt det praktiska åt dig och att sälja lösöret, inklusive städning och tömning av dödsboet. Det är en tacksam och bekväm lösning och du har dessutom flera skattefördelar att sälja ett bohag jämfört med att sälja lösöret på egen hand.

Att sälja ett dödsbo

Värdering Dödsbo StockholmNär du ska göra ett val av företag som ska köpa ditt dödsbo, så se gärna till vilka värderingar som finns. Med en hög servicenivå och ett bemötande som präglas av respekt och värdighet blir processen enklare att hantera och du kan lita på att sakerna kommer till användning igen.

Ett företag som arbetar med att köpa hela dödsbon är Novaretro, där du alltid erbjuds ett kostnadsfritt hembesök där ditt dödsbo värderas. Därefter kan du välja att sälja bohaget och då sköter Novaretro tömning, städning och flytt, och ser till att alla saker och inventarier får nytt liv igen.

Ingenting slängs och du slipper såväl onödiga avgifter som att hämta tillbaka de saker som inte går att sälja vidare. Här har man många års erfarenhet av att köpa både hela hem och delar av ett hem, och dessutom till branschens bästa priser.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *