Laddstolpar för elbilar

Elbilar har blivit ett alltmer populärt och vanligt val av fordon och de vinner ständigt mark från de diesel- och bensindrivna varianterna. Med tanke på de stora miljömässiga vinsterna och de ekonomiska fördelarna är det inte så svårt att förstå varför och med det ökade antalet elbilar på gatorna behövs också fler laddstolpar för elbilar.

Att skaffa laddstation för sin elbil

NaturWatt är ett företag som installerar laddstolpar och laddstationer för elbilar i Stockholm för såväl privatpersoner som företag och bostadsrättsföreningar. Att kunna ha en lättillgänglig laddstolpe för sin elbil är mycket tacksamt för företag då det innebär en konkurrenskraftig fördel på arbetsmarknaden som stärker miljöprofilen och underlättar för tjänstebilsförare.

Likaså har privatpersoner och villaägare stora fördelar av att skaffa en laddstation för elbil i anslutning till hemmet – det ökar värdet på bostaden markant vid försäljning eftersom villan upplevs uppdaterad, modern och rustad inför framtidens bilpark. Detsamma gäller för bostadsrättsföreningar eftersom bostadsspekulanter i framtiden kommer att ha ett större krav på att bostadsrättsföreningen är förberedd för den ökade elbilsflottan.

Moderna och effektiva laddstationer drivna av solceller

Elbilar ska laddas via en anpassad laddstation och de finns i flera olika varianter för att passa både villor, företag och bostadsrättsföreningar. NaturWatt installerar laddstolpar för elbilar i Stockholm som drivs av solcellsenergi vilket ger ett gratis drivmedel som inte orsakar ett koldioxidutsläpp. Att ladda sin elbil med hjälp av solceller är med andra ord ett bra val sett ur både ett klimatmässigt och ekonomiskt perspektiv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *