Låt persiennen bli en detalj i inredningen

När solen söker sig in genom fönstrena kan det vara skönt att installera persienner. Det kan också vara särskilt bra för att slippa insyn hemma eller på kontoret. En ytterligare anledning är att det kan vara snyggt som inredningsdetalj.

Kanske är det inte ofta man tänker på det, men genom att välja sina persienner efter inredning och vad man tycker är snyggt, är det en riktigt snygg inredningsdetalj.

Olika varianter av persienner

Det finns många utseenden på persienner. Med många möjliga varianter kan du anpassa utseendet efter färger och inredning i rummen och storlek på fönstren. Du kan exempelvis forma persiennerna i:

  • Snygga träimitationer eller borstad aluminium
  • Perforerade lameller för att kunna se ut
  • Vita standardpersienner eller i härliga färger
  • Stilren äkta trä eller akrylglas
  • Motorstyrda persienner

Lamellbredden är oftast 25 mm i standardmått, men kan anpassas till önskvärda storlekar för att passa dina behov. Och självklart även längderna för att passa just dina fönster där hemma eller i företagslokalerna.

Alla persiennerna är ytbehandlade med akryllackering för att skydda materialet från att skadas av solljus.

Byt ut dina gamla persienner

Persienner StockholmKanske har du redan persienner eller kanske en fönstermarkis som pryder fönstren, men flera av lamellerna har förstörts efter många års användning. Det är inte jättesnyggt att låta dem hänga då. Du kan då enkelt byta ut dem till nya fräscha eller reparera dem med hjälp av företag som sysslar med solskyddslösningar.

Montering och installation sker med hjälp av leverantören. Det enda du behöver veta är mått på fönsterytan och hur du önskar att persiennerna ska se ut – enkelt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *