Visst ska det vara kul att resa?

Vi reser dagligen. Med bil, på cykel, kommunalt och med hjälp av fordon som tåg och buss över hela landet. Många gånger ser vi det enbart som ett nödvändigt färdmedel, men faktum är att det är betydligt mer än så. Genom hur vi transporterar oss till och från olika platser upplever vi också världen. Och just så tycker vi på Håbo Buss att det ska vara. Det ska vara kul att resa, och det ska vara kul att resa tillsammans!

Låt bussresan bli en del av upplevelsen

När det kommer till bussresor för mindre eller större sällskap gör man det ofta för att komma fram till en destination samtidigt. Detta är bra såklart. På så sätt blir resan effektiv. Men visst vore det kul om bussresan också var ett sätt att skapa minnen och ha kul på tillsammans?

Håbo Buss vill göra så att hela resan räknas – från start till slut, från a till b och tillbaka, oavsett om det rör resor till konferensen, idrottsaktiviteten eller kickoffen. Reser man i sällskap via buss har man möjlighet att göra resan minnesvärd för alla. De anser att det ska vara det primära syftet för att skapa så goda förutsättningar som möjligt för att aktiviteten på destinationen också blir så rolig som möjligt.

Skräddarsydda resor

Med sköna inställningar till vad resor faktiskt är, hur det sammanför människor och skapar minnen, arbetar Håbo Buss ständigt med att göra sina resenärers resor så roliga och smidiga som möjligt. De har under 20, snart 30, verksamma år inom resebranschen hittat sätt att utrusta sina bussar modernt för att hålla den komforten som krävs för att resenärerna ska trivas bra. De arbetar dessutom utifrån att skräddarsy både lösningar och priser för varje resesällskap för att skapa så förmånliga resor som möjligt för alla sina resenärer. Med ett högt engagemang tar Håbo Buss dig och ditt sällskap till platser du önskar – för att göra din resa lite bekvämare, lite bättre och lite roligare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *