ProtectMe – Bevakning för familjen på internet

ProtectMe

Att känna sig säker på internet och i verkliga livet är en av våra viktigaste uppgifter som förälder. Det handlar definitivt inte om att curla, men om att lära dem etik och moral för att känna trygghet, såväl på internet som i det verkliga livet. Barn som får lära sig att ta hand om sig själva och att stå upp för det som är orätt blir tryggare i att våga berätta om sådant som sker omkring dem. Att lära dem vikten av integritet kan förhindra såväl en kapad identitet som risken att utsättas för t.ex. grooming.

Behandla internet som en allmän plats

Internet är en väldigt stor del av människans vardag idag och bör därför behandlas som ännu en plats att socialisera sig på. Det är bra att inom familjen dela med sig av vad som har hänt på internet idag, precis som du frågar vad som har hänt i skolan eller på träningen. Att göra din familj uppmärksam på hur viktigt det är att skydda identitetsuppgifter är något vi inte ska förbise då många webbplatser kräver så väl adress som mobilnummer och ibland personnummer för att man ska kunna registrera sig.

ProtectMe är ett smart val för trygghet online

Om man vill erbjuda en säkrare miljö för familjen på internet kan en identitetsbevakning, så kallad ID-bevakning vara en smidig lösning. På så vis får ni larm om någon i familjen riskerar att utsättas för misstänkt bedrägeri eller stulen identitet. Ni kan lugnt släppa lite på tyglarna och vara en lite mer avslappnad förälder när personliga uppgifter blir säkrare genom ID-bevakning.
Företaget ProtectMe, som är specialiserade inom området och erbjuder effektiv bevakning, hjälper familjer av alla slag för en säkrare vistelse på internet. Att känna sig trygg på internet ska vara en självklarhet och personalen på ProtectMe vägleder dig gärna att välja rätt bevakning för hela familjen.

Du hittar mer information på www.protectme.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *