Tryggheten med en jurist i ryggen

Juridisk rådgivning för företag

Som företagare har man inte alltid en hundra procentig förståelse och kunskap om vad som gäller vid tvister, signerande och formulerande av avtal, förhandlingar och kollektivavtal med mera. För att inom ett företag kunna svara på juridiska frågor kan det vara en lösning att anställa en jurist. Men, när behovet inte är permanent inom organisationen, eller om organisationen är av mindre storlek, kan ett företag som erbjuder juridisk rådgivning vara den idealiska lösningen istället.

Affärsjuridik i det stora hela handlar om de rättigheter samt skyldigheter man som företagare har gentemot kund, leverantör, samarbetspartner och/eller delägare. För att förstå affärsjuridiska frågor krävs en bred juridisk kompetens då området innefattar mer än ett kunskapsområde. Denna breda juridiska kompetens besitter Sinf juridik och kan som rättslig rådgivare hjälpa företagare med just juridisk rådgivning.

Tänk två steg framåt

Att hyra en lokal, skriva på ett partneravtal, teckna kollektivavtal och hantera personalfrågor i forma av sjukskrivningar, vård av sjukt barn och föräldraledighet är bara några av alla områden som Sinf juridik kan assistera ett företag med. Målet med deras verksamhet är att du som företagare ska bli en bättre arbetsgivare rent juridiskt samt att hjälpa till att minimera risken för onödiga konflikter inom ett bolag. En annan viktig fråga som kan trygga dig som företagare är att Sinf juridik har kompetensen att skydda dina ekonomiska intressen, både i förebyggande syfte och om olyckan är framme. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *